Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den grå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

14. jul, 2009

Gunnar Dalsnes

Hei!

Her er et bildet av Linux der han løper tunnel. "Besteforeldrene" har planer om å trene agility så de har kjøpt inn diverse stæsj:-) Var redd den første gangen, så gikk det som en lek. Linux har blitt hele familiens kjeledegge:-)

Har vært på valpekurs og fått noen tips der. Har planer om et kurs seinere også. Han er kjempesmart og lærer veldig fort, kan allerede flere triks:-)

Hilsen Linux, Gunnar or Berit

18. jun, 2009

eli

hei
vi har det bare bra,tass e bare helt super vi har blitt så glad i han.
Han elsker å gå i skog og mark,liker veldig godt å gå uten band,e blitt veldig gla i oss og er flink til å høre etter.Elsker å kjøre bil,spesielt når vi skal til campingen,der hvor han elsker å være,kjempeglad ibarn,og der har han 2 kompiser chalie og snoopy,de er også cairn.
Vi blir endel på campen i sommer så vi tar hjertlig imot besøk.

vennlig hilsen tass,eli og anders.

3. mai, 2009

Berit Langaas Sundøy

Hei
Her kommer en liten hilsen fra Linux,som nå har vært i sitt nye hjem i litt over en uke. Det har gått veldig bra. Har lært å sitte allerede. Og er interessert i alle han møter og vil hilse på. Han er veldig lærevillig og rett og slett en super hund. I dag var vi i skogen der han fikk gå uten band. Det gikk kjempebra, og han passet på at han var like i nærheten av oss hele tiden:-)

Hilsen Linux, Gunnar og Berit

6. feb, 2009

Mira

Hei, her er Mira. Mira er nå nesten ett år og veier litt over 5kg.

8. des, 2008

Atle Gundersen

Hei Linda, Grattis med flott hjemmeside. Denne kan du være stolt av.
Atle G

5. des, 2008

Anita Stenstvedt

Hei, dette var morsomt.
Mira har det for tiden bra. Er i fin form og har vært hos Trude og fått pyntet seg til jul.Når jeg finner kabelen til fotoapparatet skal jeg prøve å få sendt over noen bilder.

1. des, 2008

Line og Frida

Heia Linda. Så fin hjemmeside du har laget. Du er kjempeflink. Moro å se bilder av mamman sin sier Frida, og seg selv som veldig liten valp:-)

30. nov, 2008

Kari Dragsnes

Her var det mye artig å se. Du er jammen flink Linda som har fått til dette.

28. nov, 2008

siri guldseth

Hei Linda!
Kjempefin hemmeside med morsomme bilder du har laget

17. nov, 2008

atle bjørnbeth

det var en fin side

12. nov, 2008

Siv Anita

Heiia Lacy og Cornel !:)
fin hjemmeside dere har fått dere. Mamma er flink;)